Huis en tuin inspiratie

Wat zijn de beste broodtrommels?

Herbruikbaar RVS lunchbox rvs waterfles to-go lunchbox

Wat zijn de beste broodtrommels?

Iedereen gebruikt ze wel eens of heeft ze gebruikt, broodtrommels. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, ruim assortiment als het gaat om kleuren en printjes, maar ook materiaal. Stel dat je op zoek bent naar een nieuwe broodtrommel, welke is dan de beste?

Meer lezen →


Hoe vier je duurzaam kerst?

Duurzame kerst Feestdagen Kerst Kerst cadeau Tafelkleed

Hoe vier je duurzaam kerst?

Het is bijna zover, kerst nadert steeds sneller en sneller. Dus wordt het weer tijd om de boom tevoorschijn te halen en het hele huis vol met kerstdecoratie te versieren. 

Tegenwoordig wordt het voor steeds meer mensen belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid, hoe kan kerst hiermee worden gecombineerd? Wij hebben een paar tips en tricks om een duurzame kerst werkelijkheid te maken.

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het duurzamer maken van kerst, denk aan energieverbruik, het soort kerstboom en het eten. 

Meer lezen →


Hoe droog je bloemen?

Droge bloem boeket Droge bloemen Fotolijstje Vintage look

Hoe droog je bloemen?

  Het gebruiken van gedroogde bloemen is weer helemaal in. Allerlei bloemen worden gedroogd om gebruikt te worden voor het stijlen van het interieur. Of in de tuin. Het wordt als een belangrijk onderdeel van het decor gezien.   Maar hoe droog je deze bloemen dan, welke bloemen kan je drogen en wat kan je er allemaal mee doen?     Het drogen van bloemen Er zijn verschillende manieren om je bloemen te drogen. En ook verschillende bloemen om te drogen, je kunt zonnebloemen laten drogen, maar ook het laten drogen van rozen is een goede optie. Het is belangrijk...

Meer lezen →