Wat zijn de beste broodtrommels?

Herbruikbaar RVS lunchbox rvs waterfles to-go lunchbox

 

Iedereen gebruikt ze wel eens of heeft ze gebruikt, broodtrommels. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, ruim assortiment als het gaat om kleuren en printjes, maar ook materiaal. Stel dat je op zoek bent naar een nieuwe broodtrommel, welke is dan de beste?

 

Waar let je op bij het kiezen van een broodtrommel? 

Wanneer je een broodtrommel koopt, is het natuurlijk de bedoeling dat hij doet wat hij moet doen. Je eten e.d. goed houden zodat je het mee kan nemen en later op de dag kan consumeren. Dat is dan ook het eerste waar je naar kijkt als je een broodtrommel koopt, is hij functioneel en bruikbaar

Je kijkt ook naar hoe vaak je van plan bent om een broodtrommel te gaan gebruiken, hij moet van goede kwaliteit zijn en het liefst lang meegaan als je van plan bent om er veel gebruik van te gaan maken. 

Broodtrommels worden soms gezien als kleuterproducten, je geeft een broodtrommel mee aan je kind wanneer hij of zij naar school gaat, zodat het eten niet geplet wordt en lekker blijft. Het is echter niet alleen praktisch voor kinderen, een broodtrommel kan ook heel goed bruikbaar zijn voor volwassenen. 

Volwassenen kunnen ook een broodtrommel meenemen naar hun werk, om zo hun eten niet te pletten in een tas. Nu is het natuurlijk wel fijner om geen kinderlijke print op je broodtrommel te hebben als je bij een formeel bedrijf werkt. Daarom zijn er ook volwassenere versies van broodtrommels. Dit maakt het ook minder ongemakkelijk voor volwassenen om een broodtrommel te nemen.

 

Soorten

Er zijn verschillende soorten en maten als het gaat om broodtrommels. Zo kan iedereen een goede broodtrommel kiezen die bij zijn of haar persoonlijkheid past. De vele mogelijkheden in het kiezen van de juiste broodtrommel, kunnen het soms ook moeilijk maken. De broodtrommels komen in verschillende maten, kleuren en met verschillende uitstralingen. Een aantal soorten zijn o.a.: 

 

  • Een leuke broodtrommel met print, wat een goede match is voor een kind. Als de broodtrommel er leuk uitziet, wil je kind het natuurlijk ook liever meenemen en aan zijn/haar klasgenoten laten zien. 
  • Daarnaast is een stevige broodtrommel ook handig. Vooral voor kinderen (of volwassenen die wat onhandiger zijn). Kinderen zullen natuurlijk vaker de broodtrommel laten vallen of met de tas met broodtrommel ergens neergooien. 
  • Tevens is het ook mogelijk om een lunchbox met vakjes te kiezen, zodat je je eten makkelijker gescheiden kan houden, of gewoon een sausje wil meenemen. Zo bestaan er broodtrommels die schotjes meeleveren, zodat je zelf de vakjes kan indelen en personaliseren. 
  • Een andere leuke soort is de retro broodtrommel, deze hebben (zoals de naam al zegt) een retro uitstraling, lekker old school. Dit is voor de mensen die van een klassiek uiterlijk houden.
  • Voor de mensen die een broodtrommel willen voor warm eten, dat warm blijft, is de thermo lunchbox een goede optie! Dit werkt hetzelfde als een thermofles, stop warm eten in je thermo lunchbox en het blijft langer warm. Zo kan je tijdens de lunchtijd genieten van je warme maaltijd die je eerder hebt voorbereid. 

 

Persoonlijke broodtrommel

Ga jij je broodtrommel vaak gebruiken, en vind je het leuk om hem extra persoonlijk te maken? Dan heb je de mogelijkheid om je broodtrommel te laten bedrukken! Je kan een leuke foto uitkiezen van jou en je gezin bijvoorbeeld, of van je favoriete sportteam en deze op je broodtrommel laten bedrukken! 

Zo geef je je broodtrommel een extra persoonlijk tintje en kan je gelijk zien dat hij van jou is! Nu raak je hem ook minder snel kwijt, of vind je hem gemakkelijk weer terug. Er zijn genoeg mogelijkheden als het aankomt op je broodtrommel laten bedrukken, geef hem een uniek patroon, een unieke kleur of zet er een leuke tekst op. Alles is mogelijk. 

 

Verantwoordelijke broodtrommel

Je ziet vaak dat broodtrommels gemaakt zijn van plastic, nu kan je om verschillende redenen geen plastic broodtrommel willen kopen. Je bent bijvoorbeeld bang dat het plastic te snel kapotgaat, of gaat verkleuren. Dan heb je eventueel de mogelijkheid om een broodtrommel te kopen van bijvoorbeeld roestvrij staal

Als je een broodtrommel van roestvrij staal koopt sla je eigenlijk meerdere vliegen in een klap. De roestvrijstalen broodtrommel zal namelijk niet verkleuren, en niet roesten natuurlijk! Daarnaast is de roestvrij stalen broodtrommel ook nog eens goed voor het milieu! Staal is over het algemeen sterker dan plastic is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het stuk gaan van je broodtrommel, deze is van stevig materiaal gemaakt als je voor een roestvrij stalen broodtrommel kiest. 

De Ecolunchbox is een fantastische optie als je voor een stevige en milieuvriendelijke broodtrommel wilt gaan. Deze lunchbox is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lekvrije deksel gemaakt van siliconen. De lekvrije deksel is bij elke broodtrommel erg handig om te hebben, alleen niet elke broodtrommel voldoet daaraan. 

 

Broodtrommels AdoreWare

 

RVS lunchbox

 

Bij AdoreWare staat duurzaamheid centraal, het is bij ons van groot belang dat onze producten milieuvriendelijk zijn en meehelpen aan een schone aarde. Door duurzame producten te verkopen dragen wij ons steentje bij aan het “ontplasticen“ van de aarde. We proberen je zo in het dagelijks leven van plastic waste af te helpen. 

Om te beginnen verkopen we producten die veel in het dagelijks leven gebruikt worden, maar dan van milieuvriendelijk materiaal. Dit maakt het gemakkelijk voor jou om ook een steentje bij te dragen aan het schoonmaken van onze aarde! 

Een van de milieuvriendelijk producten die we verkopen is een roestvrij stalen broodtrommel. Onze roestvrij stalen broodtrommel is natuurlijk milieuvriendelijk, hij is gemakkelijk te gebruiken voor verschillende maaltijden. Je kan je brood erin kwijt, maar ook afhaalmaaltijden uit restaurants zijn goed geschikt om mee te nemen in de broodtrommel. 

De broodtrommel is, logischerwijs, lekvrij gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je maaltijden met saus ook mee kunt nemen, en wanneer een maaltijd wat vocht bevat, zal dit niet door heel je tas lopen door de lekvrije deksel. De deksel is gemaakt met een klemslot, dit slot zorgt er ook voor dat de broodtrommel niet zomaar openspringt. 

De roestvrijstalen broodtrommel wordt geadviseerd om met de hand gewassen worden, hij is niet geschikt voor de vaatwasser en ook niet voor magnetron gebruik. Zorg er dus voor je dat maaltijd warm de broodtrommel ingaat. 

Je kunt de broodtrommel bij ons online bestellen, wij zullen de broodtrommel bezorgen voor je. Zo kan je lekker thuis wachten op je broodtrommel, als je de broodtrommel voor 15:00 uur besteld, wordt hij de dezelfde dag nog gelijk verstuurd. Ons streven is om de bestelling de eerstvolgende dag te laten bezorgen tussen 9:00 uur en 18:00 uur, helaas hebben we niet altijd alles zelf in de hand. Je zult een track and trace code ontvangen via de mail, deze zal je laten zien waar je pakket zich bevindt. Zo blijf je goed op de hoogte van de locatie van je pakketje.

 


Ouder bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd