Over ons

 

 

AdoreWare is opgericht met één doel voor ogen, voornamelijk het gebruik van wegwerp plastic te elimineren van ons dagelijks leven. Helaas leven we in de wereld waar gebruik van plastic steeds meer problemen oplevert zoals plastic soep, zwerfafval etc. Wij willen voor ons klanten duurzame, plastic vrij en herbruikbare producten beschikbaar maken, zodat we kunnen bijdragen aan deze cruciale probleem van plastic afval. 

We kunnen wegwerp plastic probleem niet in een dag oplossen maar we kunnen zeker ons hedendaagse keuzes aanpassen om plastic afval te verminderen en te voorkomen in de toekomst.  AdoreWare richt zich voornamelijk op producten die milieuvriendelijk en functioneel zijn voor u huis, keuken en tuin. Wij willen ons klanten ruime keuzes geven van duurzame, plastic vrij en zero waste producten. Het is voor ons heel belangrijk dat ons producten assortiment functioneel, mooie ontworpen en milieuvriendelijk  zijn. 

Daarnaast zijn we heel zorgvuldig bij het kiezen van ons leveranciers. Wij vertegenwoordigen alleen maar merken die gebaseerd zijn op zero waste en plastic vrij doelstelling hebben. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan ons verpakkingen. Wij gebruiken duurzaam en herbruikbare kartonnen dozen die makkelijk te recyclen zijn. 

Laten we samen een einde maken aan wegwerp plastic probleem! 

Noureen William van AdoreWare